Ett Qatar Airways flyg lyfter

Flyg till Dubai

Det finns en rad olika flygbolag som väntar på att få transportera dig till denna spännande stad. Från Sverige tar resan mellan 6 – 9 timmar och de flesta landar i Dubai utan mellanlandningar på vägen. Bekvämligheter, service och pris kan skifta betänkligt beroende på vilket flygbolag du väljer.

Qatar Airways är ett välkänt bolag med ett rykte om hög standard och riktigt bra service. De har dagliga avgångar från både Stockholm och Köpehamn. Emirates är Förenta Arabemiratens egna flygbolag och arrangerar även rutter som avgår från Köpenhamn och Stockholm. Det är ett bolag med ett väldigt gott rykte och deras service är oklanderlig. Är det mer lämpligt att flyga från Göteborgs flygplats, Landvetter, så flyger Emirates härifrån också, även om avgångarna är färre. Här är det istället Lufthansa som har störst utbud.

Norwegian är kända för sina otroligt låga priser och det är ett rykte de värnar om. De flyger också till Dubai och är du flexibel och vill hitta det bästa priset är detta flygbolag stället att börja på. Även Pegasus Airlines avgår från Stockholm med riktig bra priser.

www.sydafrikaresor.se
Upplev denna Seychellerna resa. Njut av vågornas brus på världens vackraste stränder....
www.sydafrikaresor.se
En populär resa till Maldiverna! Maldiverna är för många en paradisdestination. Strosa...
©2024 Dubairesor